Vi har problem med vår telefonväxel.

Det enda numret som kan hanteras är för tillfället + 46 (0)381 201 80.
Ni kan nå oss via mejl eller mobiltelefon.

Vår teleoperatör felsöker problemet.

Vi vill informera er om att vi har planerat produktionsavbrott för underhållsarbeten mellan veckorna 28-31. Under den tiden är det begränsad tillgänglighet till vår telefonväxel och personal.

Kvalitet och leveranssäkerhet

Genomgående för våra produkter är att de håller högsta kvalitet och klarar högt ställda krav på slitstyrka och temperatur.

Vår kärnverksamhet är att gjuta värmebeständigt gods och slitgods utifrån våra kunders önskemål och behov. Men vi har också en större tanke med vårt arbete. Bruzaholms Bruk har funnits i mer än tre och ett halvt sekel och vår ambition är att skapa värde för våra kunder och medarbetare liksom för det samhälle som vi är en del av.

För oss är kvalitet oerhört centralt, liksom att leverera rätt produkter i rätt tid. För att möta dagens – och framtidens – förväntningar på oss har vi under de senaste åren gjort omfattande investeringar i vår produktion, vår logistik och i vårt utvecklingsarbete.

Vi vill också bidra till att utveckla forskning och utbildning inom gjuteribranschen och är engagerade i flera sammanhang där dessa frågor drivs.