Lediga tjänster

Just nu tar vi emot sommarjobbsansökningar!

Bruzaholms Bruk är ett gjuteri som funnits sedan 1660! Är du ung och vill du vara en del av att ta hand om våra fastigheter och vårt fabriksområde inför framtiden, eller se vad ett arbte på ett gjuteri kan innebära – då ska du fortsätta att läsa!

 

För dig som fyllt 15 år till sommaren kommer sommarjobbet att medföra diverse skötsel av våra fastigheter och vårt fabriksområde, exempelvis målning, ogräsrensning och sopning.

Har du fyllt 18 år kan du få möjligheten att sommarjobba med enklare arbetsuppgifter i vår produktion.

Vi erbjuder dig 3-4 veckors sommarjobb någon gång under tidsperioden juni och juli. Bruzaholms Bruk är ett av Höglandets äldsta arbetsplatser och vem vet, kanske du är en av våra framtida talanger?!

Maila din ansökan med personligt brev till produktionsledare Rikard Celinder senast den sista februari (2019-02-28): rikard.celinder@bruzabruk.se Rikard tar också emot eventuella frågor via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kort om oss:

AB Bruzaholms Bruk har funnits på samma ort sedan 1660 och arbetar med olika former av järnframställning. Det ger oss en svårslagen kunskap och erfarenhet när det gäller järnhantering och gjutgodstillverkning.
Idag är företaget ett av Europas ledande gjuterier med tillverkning av slitgods för asfalt- och betongblandare, samt för grustvättar. En dominerande andel av produktionen säljs på export. AB Bruzaholms Bruk har 70 anställda och är en del av Cellwoodgruppen.