Lediga tjänster

Bruzaholms Bruk är en av Europas ledande tillverkare av slitgods för asfalt- och betongblandare. Hårdheten i slitgodset uppgår till över 650 HB. Huvuddelen av slitgodset exporteras, bl a till Tyskland. Dessutom levereras värmebeständiga kvalitéer som klarar temperaturer upp till 1150°C, framför allt i roster till fastbränsle och sopförbränningsanläggningar. Bruket grundades 1660 och ingår sedan 1991 i Cellwoodgruppen AB. Bruket omsätter 145 MSEK och har ca70 anställda. Av vår produktion går ca 85% på export.

Vi arbetar för att lösa våra kunders behov och vi arbetar utifrån en platt organisation där trygghet och förutsättningar att göra ett bra jobb står i fokus. Arbetsmiljö och jämlikhet är viktiga frågor. Vi arbetar kontinuerligt – och tillsammans med våra medarbetare – för att skapa en bra arbetsplats. Läs mer på bruzabruk.se.

Produktionspersonal 

 

Dina arbetsuppgifter

Vi är ett växande företag och söker personal till olika delar av vår produktion. Gjutning är ett gammalt hantverk, Bruzaholms Bruk har funnits och verkat inom branschen i 358 år. Vill du bli en del av vår verksamhet som moderniseras och utvecklas för att möta framtidens teknik och företagets visioner. Arbetsuppgifter i produktionen på ett gjuteri är exempelvis smältning, formtillverkning, avgjutning och rensning av gjutgods.

Kvalifikationer

Gillar du att jobba och vara en del i ett lag för att nå uppsatta mål, då kan du vara personen för oss. Är du intresserad av att lära dig nya saker och utvecklas i din yrkesroll, då kan vi vara företaget för dig.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser att du som person är säkerhetsmedveten, gillar att jobba i lag och har förmågan att se möjligheter.
Som en del av en säker arbetsmiljö är det av största vikt att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Erfarenhet från gjuteribranschen är meriterande.
Truck och traverskort är meriterande.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Anställningsformalia

Anställningsform:           Tillsvidareanställning, visstidsanställning tillämpas under 6månaders prövoperiod
Omfattning:                   Heltid, 100%
Arbetstider:                   2-skift
Ersättning:                    Fast månadslön
Tillträde:                       Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan redan idag till rikard.celinder@bruzabruk.se
Urvalet sker löpande, sista ansökningsdag är den 16 juni 2019

Övrigt

Med anledning av verksamhetens geografiska läge rekommenderar vi att du som sökande har B-körkort och egen bil.
Önskas mer information om tjänsten kontakta produktionsledare, rikard.celinder@bruzabruk.se
Facklig företrädare för IF Metall är Ahlstedt lovisa.ahlstedt@bruzabruk.se

 

Automationstekniker

 

Dina arbetsuppgifter

Bruzaholms Bruk tar med sig sitt 350 år långa arv in i framtiden och söker nu efter en driven, trygg och skolad automationstekniker. Som automationstekniker ingår du i specialistgruppen, och din roll är att maxa kapaciteten i produktion genom allt ifrån förebyggande åtgärder till nytänkande lösningar.
ABB-robotar och PLC (Siemens) är några ledord som beskriver vart din tyngdpunkt kommer ligga då det främst är här du kommer utföra en helhetsservice.
Liksom alla dina kollegor på Bruzaholms Bruk förväntas du bidra till en god laganda samt en atmosfär som präglas av utveckling, trygghet och engagemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet som automationstekniker då du väntas vara väl orienterad bland relevant mekanik, styrsystem, med mera. Erfarenhet av gjuteri är meriterande, men ej ett krav.
Vid tillsättandet av denna tjänst kommer stor vikt ligga på personlig lämplighet. Om du som automationstekniker har kompetensområden kvar att utveckla så kan viss del av utbildningen ske på plats. Att du är skötsam, säkerhetsorienterad och genuint intresserad av ditt jobb ser vi som en självklarhet. Du sätter laget framför jaget och ser en långsiktighet med ditt yrkesval.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Söder & Co.
Ansökningar behandlas löpande så välkommen att ansöka redan idag!
För vidare frågor om tjänsten, kontakta affärsområdeschef Maja Schentz på Söder & Co på telefonnummer 0706-77 45 07.