Lediga tjänster

Bruzaholms Bruk är en av Europas ledande tillverkare av slitgods för asfalt- och betongblandare. Hårdheten i slitgodset uppgår till över 650 HB. Huvuddelen av slitgodset exporteras, bl a till Tyskland. Dessutom levereras värmebeständiga kvalitéer som klarar temperaturer upp till 1150°C, framför allt i roster till fastbränsle och sopförbränningsanläggningar. Bruket grundades 1660 och ingår sedan 1991 i Cellwoodgruppen AB. Bruket omsätter 145 MSEK och har ca70 anställda. Av vår produktion går ca 85% på export.

Vi arbetar för att lösa våra kunders behov och vi arbetar utifrån en platt organisation där trygghet och förutsättningar att göra ett bra jobb står i fokus. Arbetsmiljö och jämlikhet är viktiga frågor. Vi arbetar kontinuerligt – och tillsammans med våra medarbetare – för att skapa en bra arbetsplats. Läs mer på bruzabruk.se.

 

Vi söker produktionspersonal till Bruzaholms Bruk

Arbetsuppgifter

Vi är ett växande företag och söker personal till olika delar av vår produktion. Vi är ca 90 kollegor idag som arbetar i en vacker miljö där anrikt möter modernt. Hos oss blir du en del av ett arbete mot fortsatt modernisering och utveckling för att möta framtidens teknik och företagets visioner.

I vår produktion kommer du att ha varierande arbetsuppgifter såsom kärntillverkning, maskinformning, handformning, rensning, lagerarbete och utlastning. Upplärning får du på plats och vi kommer att matcha dig till den placering som vi tror passar bäst. Nöjda kunder är företagets främsta mål och där har du och dina kollegor en viktig uppgift.

Du kommer att jobba i ett högt tempo och lyft förekommer. Du arbetar två-skift med trevliga och sociala kollegor som har en bra teamanda. Du rapporterar till produktionsledare.

Kvalifikationer och bakgrund

För att trivas hos oss gillar du att arbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor mot uppsatta mål. Du besitter en egen handlingsförmåga och har ett säkerhetsmedvetet sätt. Som en del av en säker arbetsmiljö behärskar du svenska i både tal och skrift.

Har du erfarenhet av industriarbete i allmänhet eller gjuteribranschen i synnerhet är detta meriterande. Det är också en fördel om du har truck- eller traverskort.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Tjänstens omfattning är 100% och tillsvidare, där vi tillämpar 6 månaders visstidsanställning som prövoperiod. Sista ansökningsdag är 2020-02-02 men ansök redan idag då urval görs löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt kandidat.

 

Frågor? Kontakta Rikard Celinder. Ansökan skickar du till ansokan@bruzabruk.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Vi söker produktionspersonal CAD-ritare

Arbetsuppgifter

Vi är ett växande företag som ligger i framkant inom vår bransch och vi söker nu en CAD-ritare till vår konstruktionsavdelning. Vi är ca 90 kollegor idag som arbetar i en vacker miljö där anrikt möter modernt. Hos oss blir du en del av ett arbete mot fortsatt modernisering och utveckling för att möta framtidens teknik och företagets visioner.

Som CAD-ritare hos oss kommer du att ansvara för att ta fram offertritningar och detaljerade tillverkningsritningar anpassade efter kundens önskemål och produktionens förutsättningar. Uppdragen är varierande och kan gälla alltifrån justeringar på befintliga ritningar till att bygga upp produkter ifrån ett blankt papper utifrån kunds önskemål.

Du kommer stundtals att jobba i ett högt tempo då du jobbar mot deadlines. Du arbetar dagtid med trevliga och sociala kollegor som har en bra teamanda och rapporterar till konstruktionschef.

Kvalifikationer och bakgrund

För att trivas hos oss gillar du att arbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor mot uppsatta mål. Krav för tjänsten är att du har gymnasial teknisk utbildning eller YH-utbildning CAD-ritare. Som en del av en säker arbetsmiljö behärskar du svenska i både tal och skrift.

Då du har kundkontakt behöver du ha en god förmåga till service och eftersom stor del av våra kunder är ute i Europa behöver du behärska engelska obehindrat i tal och skrift. Behärskar du även tyska är detta meriterande.

Har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare är det meriterande. En möjlighet är att också att du har en mer junior profil med erfarenhet av CAD ifrån din utbildning och då blir du upplärd på plats. Viktigt kommer vara att du är en engagerad person med huvudet på skaft som är beredd att hugga i och lära dig. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

 

Tjänstens omfattning är 100% och tillsvidare. Sista ansökningsdag är 2020-02-02 men ansök redan idag då urval görs löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt kandidat.

 

Frågor? Kontakta Hans Stenström. Ansökan skickar du till ansokan@bruzabruk.se och märk ansökan med CAD-ritare i ämnesraden.

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!