Lediga tjänster

Bruzaholms Bruk är en av Europas ledande tillverkare av slitgods för asfalt- och betongblandare. Hårdheten i slitgodset uppgår till över 650 HB. Huvuddelen av slitgodset exporteras, bl a till Tyskland. Dessutom levereras värmebeständiga kvalitéer som klarar temperaturer upp till 1150°C, framför allt i roster till fastbränsle och sopförbränningsanläggningar. Bruket grundades 1660 och ingår sedan 1991 i Cellwoodgruppen AB. Bruket omsätter 145 MSEK och har ca70 anställda. Av vår produktion går ca 85% på export.

Vi arbetar för att lösa våra kunders behov och vi arbetar utifrån en platt organisation där trygghet och förutsättningar att göra ett bra jobb står i fokus. Arbetsmiljö och jämlikhet är viktiga frågor. Vi arbetar kontinuerligt – och tillsammans med våra medarbetare – för att skapa en bra arbetsplats. Läs mer på bruzabruk.se.

 

Automationstekniker

 

Dina arbetsuppgifter

Bruzaholms Bruk tar med sig sitt 350 år långa arv in i framtiden och söker nu efter en driven, trygg och skolad automationstekniker. Som automationstekniker ingår du i specialistgruppen, och din roll är att maxa kapaciteten i produktion genom allt ifrån förebyggande åtgärder till nytänkande lösningar.
ABB-robotar och PLC (Siemens) är några ledord som beskriver vart din tyngdpunkt kommer ligga då det främst är här du kommer utföra en helhetsservice.
Liksom alla dina kollegor på Bruzaholms Bruk förväntas du bidra till en god laganda samt en atmosfär som präglas av utveckling, trygghet och engagemang.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet som automationstekniker då du väntas vara väl orienterad bland relevant mekanik, styrsystem, med mera. Erfarenhet av gjuteri är meriterande, men ej ett krav.
Vid tillsättandet av denna tjänst kommer stor vikt ligga på personlig lämplighet. Om du som automationstekniker har kompetensområden kvar att utveckla så kan viss del av utbildningen ske på plats. Att du är skötsam, säkerhetsorienterad och genuint intresserad av ditt jobb ser vi som en självklarhet. Du sätter laget framför jaget och ser en långsiktighet med ditt yrkesval.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Söder & Co.
Ansökningar behandlas löpande så välkommen att ansöka redan idag!
För vidare frågor om tjänsten, kontakta affärsområdeschef Maja Schentz på Söder & Co på telefonnummer 0706-77 45 07.