Lediga tjänster

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi
PRODUKTIONSPERSONAL och FÖRSÄLJNINGSCHEF!

FÖRSÄLJNINGSCHEF

Är du en ledare med erfarenhet av teknisk exportförsäljning? Brinner du för att coacha din säljorganisation till gemensamma framgångar? Med mer än 350 år i ryggen blickar Bruzaholms Bruk mot framtiden och söker en engagerad försäljningschef med intresse för varumärke och internationella relationer. Om du drivs av att utveckla medarbetare och meningsfulla relationer med kunder är detta rätt utmaning för dig!

Läs mer om tjänsten och sök här: Försäljningschef till Bruzaholms Bruk

—————————————————————————

PRODUKTIONSPERSONAL

Dina arbetsuppgifter

Vi är ett växande företag och söker personal till olika delar av vår produktion. Gjutning är ett gammalt hantverk, Bruzaholms Bruk har funnits och verkat inom branschen i 358 år. Vill du bli en del av vår verksamhet som moderniseras och utvecklas för att möta framtidens teknik och företagets visioner? Arbetsuppgifter i produktionen på ett gjuteri är exempelvis smältning, formtillverkning, avgjutning och rensning av gjutgods. Vid anställning strävar vi efter att matcha ditt intresse, personlighet och kompetens till den avdelning där du får störst utvecklingspotential.

Om dig

Gillar du att jobba och vara en del i ett lag för att nå uppsatta mål, då kan du vara personen för oss. Är du intresserad av att lära dig nya saker och utvecklas, då kan vi vara arbetsplatsen för dig. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ser att du som person är säkerhetsmedveten, nyfiken, initiativtagare och har förmågan att se möjligheter. Som en del av en säker arbetsmiljö är det av största vikt att du behärskar svenska i både tal och skrift. Erfarenhet från gjuteribranschen är meriterande, liksom truck- och traverskort.

Kontaktuppgifter

Rikard Celinder, Produktionsledare
rikard.celinder@bruzabruk.se
0381-20175

Lovisa Ahlstedt, IF Metall
lovisa.ahlstedt@bruzabruk.se

Ansökan

Skicka personligt brev och CV till Produktionsledare Rikard Celinder, senast 2 december. Vi handlägger och intervjuar löpande, välkommen med din ansökan!

Alla kontakter med bemanningsföretag undanbedes vänligen men bestämt!