Vi gör en uppdatering av vår telefonväxel.

Ni kan nå oss via mejl eller mobiltelefon.

Vi önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År
Julstängt mellan den 23/12 & 4/1. Vi ses då!

Slitgods

Vår erfarenhet av slitgodstillverkning sträcker sig ända tillbaka till början av 1950-talet. Idag har vi slitstarka samarbeten med flera av Europas största tillverkare av bland annat asfalts- och betongblandare och grustvättar.

Slitstarka samarbeten

Vårt slitgods används till utbytbara detaljer till asfaltsblandare, betongblandare och grustvättar. För att nå de högt ställda kraven på kvalitet och slitstyrka arbetar vi med några av de absolut starkaste legeringar som kan frambringas. Tillsammans med krom och nickel låter vi järnet matcha dagens och morgondagens krav.

Ett hållbart hantverk

Allt slitgods gjuts utifrån varje beställning och vår produktion anpassas helt utifrån våra kunders slutprodukt och behov. Idag säljs en betydande del av våra produkter till Tyskland och Schweiz. Till varje produkt tar vi fram en anpassad form – en modell – och utifrån denna gjuter vi dina produkter. Vill du veta mer om vårt slitgods och hur vi kan samarbeta? Kontakta oss gärna för mer information och ytterligare referenser.

Standardprodukt eller en egen form?

Vårt sortiment bygger på våra kunders specifika behov och det mesta av vårt gods gjuts utifrån varje beställning, projekt och behov.

Läs mer