Vi har problem med vår telefonväxel.

Det enda numret som kan hanteras är för tillfället + 46 (0)381 201 80.
Ni kan nå oss via mejl eller mobiltelefon.

Vår teleoperatör felsöker problemet.

Vi vill informera er om att vi har planerat produktionsavbrott för underhållsarbeten mellan veckorna 28-31. Under den tiden är det begränsad tillgänglighet till vår telefonväxel och personal.

Värmebeständigt gods

Precis som namnet antyder så är värmebeständigt gods extremt tåligt för värme och klarar exceptionellt höga temperaturer. För att nå högsta kvalitet är produktutveckling, kunskap, erfarenhet och noggrant utvalda råmaterial viktiga delar i vår verksamhet.

Högsta kvalitet för högsta temperatur

Våra legeringar klarar så höga temperaturer som upp till
1 150 °C och det värmebeständiga gjutgodset används i förbränningsanläggningar, värmepannor, värmebehandlingsugnar och andra miljöer där temperaturerna blir extremt höga. En stor del av det värmebeständiga godset utgörs av roster och bland våra kunder finns en rad bolag som har anläggningar för exempelvis förbränning av avfall. Just detta område växer, i takt med att kraven på att ta hand om avfall på ett hållbart sätt ökar.

Ett nära samarbete

Oavsett hur dina behov av värmebeständigt gjutgods ser ut så tar vi fram en modell som passar och gjuter därefter detaljer helt utifrån din beställning. Vi arbetar gärna nära våra kunder och ofta är vi med redan vid idé- och produktutuvecklingsstadiet. På så sätt kan vi ge varje detalj just de egenskaper som önskas. Vill du veta mer om vårt värmebeständiga gods och hur vi kan samarbeta? Kontakta oss gärna för mer information och ytterligare referenser.

Standardprodukt eller en egen form?

Vårt sortiment bygger på våra kunders specifika behov och det mesta av vårt gods gjuts utifrån varje beställning, projekt och behov.

Läs mer