Vi har problem med vår telefonväxel.

Det enda numret som kan hanteras är för tillfället + 46 (0)381 201 80.
Ni kan nå oss via mejl eller mobiltelefon.

Vår teleoperatör felsöker problemet.

Vi vill informera er om att vi har planerat produktionsavbrott för underhållsarbeten mellan veckorna 28-31. Under den tiden är det begränsad tillgänglighet till vår telefonväxel och personal.

Vi är Bruzaholms Bruk

På Bruzaholms Bruk är vi specialister på att gjuta detaljer som är exceptionellt tåliga när det kommer till temperatur respektive slitstyrka. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya personer som vill bli en del av vårt lag och som vill utvecklas med oss.

Prao, praktik och examensarbete

Vi har sett gjuterihantverket utvecklas genom generationer och vi vill vara en del av dess framtid. En viktig del i det är att välkomna dig som är ny – och nyfiken – på oss och vad vi arbetar med. Vi är öppna för nya idéer och här finns möjligheter för dig som vill göra prao, praktik eller examensarbete eller som är nyfiken på att utvecklas tillsammans med oss på ett eller annat sätt.

Arbetsmiljö

Vi arbetar för att lösa våra kunders behov och vi arbetar utifrån en platt organisation där trygghet och förutsättningar att göra ett bra jobb står i fokus. Arbetsmiljö och jämlikhet är viktiga frågor.  Vi arbetar kontinuerligt – och tillsammans med våra medarbetare – för att skapa en bra arbetsplats.

Medarbetarna – vägen till framgång

En viktig del i vårt arbete är vårt interna produktionssystem BPS. Detta verktyg hjälper oss att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett effektivt arbete där vi alla kan fatta omsorgsfulla och kloka beslut. Vi ser våra medarbetare som vår främsta tillgång, vars kunskap och kvalitetsmedvetenhet skapar möjligheter för Bruzaholms Bruk att växa och utvecklas. Vi har också ett uttalat mål att ta ansvar i samhället. 

Arbeta hos oss

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya människor. Vi söker dig som har energi och talang och som vill vara en del av ett lag. Vi hoppas att du vill bidra med din kunskap och ditt engagemang: att du vill utvecklas och ta ansvar, att du vill lära dig och är intresserad av vårt arbetsområde. Här finns plats för dig. Hör av dig till oss om du är intresserad av att bli en del av vårt lag.

Välkommen till oss på Bruzaholms Bruk!

Kontakta Tove Frisk, som är HR-ansvarig hos oss, via tove.frisk@bruzabruk.se om du vill veta mer.