Vi gör en uppdatering av vår telefonväxel.

Ni kan nå oss via mejl eller mobiltelefon.

Vi önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År
Julstängt mellan den 23/12 & 4/1. Vi ses då!

Kunskap, hantverk och logistik

Varje detalj vi producerar är gjuten för att tackla slitage från asfalt, betong och temperaturer på upp till 1 150° C. Våra erfarenheter gör att vi kan lösa särskilt svåra utmaningar, men så har vi också ägnat mer än 350 år åt produktutveckling och hunnit utveckla vårt hantverk. Idag har vi specialiserat oss på slit- och värmebeständigt gjutgods och en stor del av våra produkter exporteras till kunder såväl inom som utanför Europa.

Hållbarhet och framtid

Ett väl fungerande miljö- och hållbarhetsarbete är idag en förutsättning för ett sunt och modernt företagande. För oss har det länge varit en självklarhet och vi är övertygade om att vi helt enkelt inte blivit 350 år om vi inte hade arbetat med hållbarhet på ett genomtänkt vis.

Läs mer

En levande historia

Blotta tanken på vår historia är svindlande och det är få förunnat att kunna blicka tillbaka på ett mer än 350 år långt arv. Vi – och de före oss – har arbetat hårt och långsiktigt och satt tydlig prägel på dagens Bruzaholms Bruk. Med vår historia i ryggen är det framtiden vi tar sikte på.

Läs mer

Kvalitet och leveranssäkerhet

Genomgående för våra produkter är att de håller högsta kvalitet och klarar våra kunders högt ställda krav på slitstyrka och temperatur. Utifrån dessa premisser hjälper vi dig att ta fram värmebeständigt gods eller slitgods utifrån dina önskemål och behov.

Läs mer